dilluns, 18 de novembre del 2013

Dolorosa derrota passada per aigua davant el Morell

Jornada 7 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 2
Morell: 4

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Arnau, Arnauet (Marc V.'75), Rovira, Roger, Pere (Lluís '60), Alex (Oriol '75), Roc, Sergi (Marc B.'70) i Musta (David '45).


Aquest passat diumenge, ni la quantitat de pluja caiguda va ser un impediment perquè es disputés el partit que havia d'enfrontar el conjunt de casa, el Racing Rocafort, contra el Morell. En el seu inici, a dos quarts de quatre de la tarda, la pluja havia parat feia estona i el terreny de joc encara estava en prou bones condicions.

Ja des del començament, es va veure a un equip visitant molt agressiu i molt posat en el partit. Els dos conjunts, semblava com si s'esforcessin a fer encara més petit el terreny de joc i l'acumulació de gent al centre del camp era brutal. Però potser eren els del Morell els que mostraven més símptomes de perill de cara a la porteria contrària. En una centrada a l'interior de l'àrea racinguista, el davanter baixa la pilota molt bé, i després d'un retall va batre a Calet amb un xut col·locat. Cop dur per els homes de Xocu, però per sort, van saber redimir-se pocs minuts després. Roger va sacar de banda a l'interior de l'àrea rival, la pilota es va passejar entre les cames dels defenses fins a trobar el peu de Sergi que la va acabar enviant al fons de la xarxa. Bona i ràpida resposta de l'equip local, el qual continuava sofrint el continu i no sancionat joc dur del seu rival. Tot i això, el Racing estava crescut, i així ho va certificar al marcar el segon, quan Roc va servir una bona centrada molt passada al segon pal que Sergi va rematar de forma molt acrobàtica marcant un gran gol. S'arribava al descans d'un partit molt disputat, més físic que tècnic, però que el Racing havia aconseguit capgirar-lo al seu favor.

Ja a la segona part, el principal objectiu del Racing era el fet d'intentar aguantar el resultat, aspecte que no se sap ben bé el perquè, però costa molt d'assolir pel conjunt blanc i vermell. I si a aquest fet li sumes alguna que altra empenta arbitral, doncs la cosa encara es posa més que difícil. El col·legiat va xiular un penal a favor del Morell per mans involuntàries de Sergi, i és clar, el davanter no va perdonar en la seva definició. Pocs minuts després, va xiular una falta més que dubtosa al lateral de l'àrea, i d'aquesta va venir el tercer a favor dels visitants. La centrada a l'interior de l'àrea, va ser rematada amb el cap pel mig centre marcant un bon gol. Molta indignació i molta pluja que començava a caure altre cop. Aleshores el Racing va apretar molt, es va volcar a l'atac, i va disposar d'ocasions sancionables que per criteri de l'àrbitre no ho van ser, com un penal per mans del defensor al estar a la barrera en el llançament d'una falta, o vàries accions més que es varen produïr a l'interior de l'àrea. En canvi els del Morell, sí que van acabar sentenciant el partit quan el seu davanter va caçar molt bé un rebot amb el cap a l'interior de l'àrea i deixava el definitiu dos a quatre.

Derrota molt dolorosa, i que fa que l'equip sumi la tercera consecutiva. I la propera setmana tampoc és que ho tingui gaire fàcil, ja que visita el camp de la Pobla de Mafumet. L'equip de la Conca s'haurà de mentalitzar molt bé i treballar millor si vol treure alguna cosa positiva en aquest partit. Esperem que així pugui ser. Força Racing!

1 comentari:

Afició ha dit...

Afició

a vegades es dona la culpa al arbit,
i en akest cas la te TOTA!
Reslment vergonyós i indignant!

Treballar, treballeu bé, i vau fer un bon partit!
(Molt contents de tornar a veure al Lluis)
ANIMS NOIS!