diumenge, 2 de novembre del 2008

El Ràcing es treu “l’espina” del Vila-Rodona

El Ràcing Rocafort C.F arribava a les noves instal•lacions de Vila-Rodona sobre les 15:00h, coincidint tots en la opinió sobre el bon estat en que es trobava el terreny de joc tot i les pluges que havien caigut. A les 16:00h la pilota començava a rodar.

El partit comença amb un Ràcing una mica sorprès per el sistema plantejat per l’equip rival, ja que jugava amb tres defenses i es notava la superioritat en la línia del mig del camp. Tot i així cap dels dos conjunts cedia l’iniciativa, però va ser sobre el minut 15, quan el davanter centre Keita, en una jugada de lluita i garra que caracteritza aquest jugador, s’interposà entre l’últim defensa i el porter per lluitar una pilota que acabaria a la porteria rival. Cal lamentar que pocs minuts després el mateix jugador va caure lesionat del genoll dret després de saltar amb un defensa. Va ser substituït pel davanter de casa Dani Bonet.
La primera part encara transcorria, no hi havia una clara línia de joc per part dels dos equips, que anaven gaudint d’ocasions, com un remat de xilena de Rovira a una sacada de banda que sortia fregant el pal rival. Abans d’arribar al descans es va haver de lamentar una altra lesió, la de Sergi Oliva, que va ser substituït pel polivalent Jordi Miquel. A l’arribada del descans ja es començava a notar la tensió entre els dos conjunts, una mostra del que seria la segona part.
La segona part engega amb un Vila-Rodona més enxufat i amb més ganes de capgirar el marcador, però el Ràcing, aprenent dels errors, no abaixava la guàrdia i sortia a la contra per intentar sorprendre la defensa rival. En canvi el Vila-Rodona, optava més per penjar pilotes i aprofitar l’alçada dels seus davanters, cosa que va esdevenir com un conjunt de faltes en contra del Ràcing, les quals la defensa i el porter amb actuacions meritòries van saber resoldre-les perfectament.
Així que finalment els rocafortins es van treure l’espina guanyant a un equip que sempre se’ls havia resistit, donant una lliçó de saber estar sobre el terreny de joc, cosa que sembla que els de Vila-Rodona no aprendran a fer mai.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona!

Anònim ha dit...

seeeeeeeeeeeee toma ia!, no passarà a l'historia com un partit amb una superioritat aplastant i amb un domini del joc brutal, xo aki esta el resultat! aquesta victoria ha de donar força!

Anònim ha dit...

companys!!

si senyor, com diu borinenko (que va fer un partidás, juntament amb l'arnau, enhorabona als dos), el partit no será recordat per un domini aclaparador nostre sobre el vilamerdona, pero será recordat pq el Ràcing va jugar amb pit i collons i sempre va tenir fe de aguantar el resultat tot i les lesions, les embestides del rival i tot el que es pogués posar per davant!!

enhorabona gent!
som uns hackers!!!

P.D: gran crònica ehh, el seguent té el llistó ben alt! enhorabona al cronista també!!

Anònim ha dit...

Boti, boti, boti... de Vilarodona ki no boti!!!

Gent, soc l'Arnau (no el destroier-pulmó-toterreny del mig del camp, sino el que juga mes endarrere, es a dir, no el nº15 sinó el nº14)... Dir que el partidas el vam fer tot l'ekip (fins i tot els que no jugaven, vease; Herniats, delegats, secretaris tecnics...) i que tal i com va dir el tarat del nº4 del vilarodona (Tomassi) al Rovira, CAP BEN ALT, I PIT ENFORA, i així va ser jejej, poc s'ho pensaven akella colla.

Records dsd Tudela!

Força Racing!

Anònim ha dit...

si us pregunteu qui ha votat a sta coloma ja sabeu qui ha sigut!! i l'alex iniesta sap perque vull guanyar en aquell camp! jaja

per cert! que coi fots a tudela xose!!!

Anònim ha dit...

aguantar que t'amenaçin, disculpar-te al fer una falta i que et rebutgin l'oferiment, aguantar entrades i comentaris fora de lloc són trets característics d'un equip com el Vilarodona.
Aixó et fa pensar i valorar encara més el formar part del nostre equip i sentir-nos orgullosos de ser com som i disfrutar dels moments que compartim junts.
Felicitats a tots pel partit del dissabte, varem estar tots de conya, a continuar així companys, pit i amunt!!!
Visca el Racing!!! i a la puta merda la gent que no sap perdre.

Anònim ha dit...

Si, si, si, el RACING JA ESTÀ AKI!!!

Sobre dissbte...dons cap critica a fer, em sembla k va saber estar en tot moment al camp i aixi es va demostrar!

Anims....i a per la Riba!

PD: Pep, l'arnau (nº14) esta a Tudela de viatge de negocis...k el xaval sembla k aixo d'executiu li va faorça b!!jejeje

Ns veiem dimecres!!!

Anònim ha dit...

Pepako vas dir q si guanyavem dimecres aniries al cau de festa, espero q ho compleixis eh, nkara q no stigui per comprovar-ho

Anònim ha dit...

records a tots, sou collonuts, records també per tu aranya de Montbrió

Anònim ha dit...

que n'ets de cabrón alex jaja

per cert, quan juguem a sta coloma?

Anònim ha dit...

Algu que tingui el calendari a mà q faci el favor de contestar al pepako xD

Anònim ha dit...

companys, vist lo vist a l'enquesta tots teniu ganes de guanyar a sarral, la putada es que en 2 anys sempre empatem! jeje
aveure si aquest any es compleixen els desitjos de la majoria!!

per cert, en "l'altre" derbi de proximitat aquest estiu el resultat va ser:

MONTBRIÓ- 5
ROCAFORT- 2

Ho dic per recordar-ho només jajajajajajaj

Força Ràcing i Visca Montbrió!!!!

Anònim ha dit...

Força Ràcing!!!
clar que sí, la pròxima vegada res d'empat que als Sarralencs ja els hi toke perdre i que es fotin algun cop!jejeje :p

Molta sort a tots els partits! q jo ni q no hi sigui sempre, a distància tb us animo...jejejje!!

Anònim ha dit...

Pep, pro no comparis el potencial del REAL MONTBRIO CF amb el dels sarralencs... El mombrio es un equip semi professional, ames contra vosaltres hi havien "ausencies notables" (m'han parlat d'un noi que feia de socorrista o no se que...). A part, que m'han dit que el montbrio tenia dos jugadors que marcaven les diferencies, un a la defensa Sir.Xavier pRRUSsinesky i un a l'atac Sir. Pep Melodiblotodo IBAÑEZ.
Aixi k feume cas; aquest any el racing guanya al sarral, DOY FE.

Anònim ha dit...

ok estic d'acord; és un sentiment!!!
Força Racing i visca Montbrió!!!!!
( ah!! i que ens tornin els papers de Salamanca!!!!!!!!!!!!)

Anònim ha dit...

Arnau t'has passat tiu, això de DOY FE ho hauria de dir el sr. alex notario iniesta, no li prenguis la feina nen! jaja

aveure si es veritat i aquest any guanyem el primer derby!!!

que diu aquet boig dels papers de salamanca????