dimarts, 15 de març del 2011

Trist empat passat per aigua al camp del Creixell

Jornada 24 del grup 25 de 3ª regional

Creixell: 1
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Moreno, Forel (Josep '65), Arnau (Rovira '45), Sergi, Toni, Lluís, Roger, Gabi, Arnauet (Valls '45), Alex i Roc (Iracli '60).


Dissabte plujós a tot el territori català, i a Creixell no n'era una excepció. El terreny de joc presentava un bon estat tot i el temporal, i amb l'acord entre ambdós equips i el col·legiat es va disputar el partit.

El matx començava amb l'equip col·locat amb l'esquema més habitual utilitzat per Calavera, 4-3-3. Jugaven amb les línies bastant avançades per apretar al rival aprop de la seva àrea. El racing jugava a l'atac, mentre que el Creixell aguantava més la posició. Amb bons serveis des de la defensa i aprofitant la velocitat de Roc, es van crear bones arribades a la porteria rival. Però per no trencar la dinàmica que porta l'equip racinguista, en la primera arribada dels locals, això sí amb una bona jugada trenada, el davanter batia a Moreno i posava l'1 a 0 al marcador. Fins al final de la primera part va ser un monòleg racinguista, però tornant a la dinàmica, cap ocasió de les que van generar va acabar en gol.

Comença la segona part, i el racing semblava estar decidit a remontar el partit. Seguien dominant en el "control" del joc i seguien generant oportunitats. No va ser sobre el quart d'hora de partit que Valls va culminar una bona jugada de contraatac amb un xut des de la frontal de l'àrea que va tocar al travesser abans d'entrar, i el que significava que el racing empatés el partit. A partit d'aquí, els de Creixell semblava que pitjaven una mica més l'accelerador, però tot i així, van tenir poques oportunitats, però una de claríssima a les acaballes del partit que Moreno va aturar sensacionalment. Tornant a la dinàmica; el racing va pecar d'innocent i confiat. Va tenir el control del joc en el segon període, i oportunitats claríssimes per acabar guanyant el partit, però no va ser així.

La propera setmana, el racing rep la visita de la Joventut Bisbalenca. Recordar que el racing va sortir amb un correctiu de 4 a 1 al seu camp. Saben que serà un partit complicadíssim contra un rival difícil, i que s'hi hauran de deixar la pell per guanyar. Ja no per els tres punts, si no per trencar "la dinàmica" i acabar dignament la temporada.

8 comentaris:

ToNi_17 ha dit...

Bones equip!! Demà espero que poguem dedicar el nostre triomf al ROVI (alias di maria), que deixara el guà aparcat uns dies (esperem que pocs). ANIMS CUNYAO!!!

P.d. penseu que ara no tindrem xut perillós... al loro!!

Carrileé_j19 ha dit...

En aquest cas, cunyao, seria com l'Abi, que el Di Maria bé que corre!!!I aveure si es veritat això de dedicar-me la victòria, que ja toca!!!!Jo també espero que sigui per poc temps, i que quedi ben curat del tot!!!Bueno equip ens veiem diumenge, ànims!!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Poc temps??? Si ja li esteu buscant substitut...

Anònim ha dit...

si, esperem a ta puta mare, pero com que va quedar coixa despres de follar-se un cavall, esperarem a que es recuperi. SUBNORMAL

Anònim ha dit...

No t'emprenyis. Que encara no li heu dit???

Anònim ha dit...

no, si ja et dic, es va quedar coixa l'altre dia i el fitxatge a fallat. que i farem...

Carrileé_j19 ha dit...

Sí anònim ja ho vaig llegir això del possible substitut, a la secció de futbol català que surt els dimarts a l' SPORT. És que ja no saben què posar per omplir els diaris!!!!jajaja

Arnau ha dit...

Com molen aquests anònims, semblen la "caverna mediàtica" versión regional, intentant desestabilitzar a l'equip jejeje. Nois, ja veieu que tot i els mals resultats som mediàtics.

Per cert, per tal de desmentir aquestes noticies de que el Ràcing busca un substitut (vease mares coixes, etc), a Rac1 acaba de surtir un directiu del Ràcing dient que tot i haver sondejat al mercat, actualment, el Robiñu es insubstituible.

Salut canalla.