divendres, 22 d’abril del 2011

Derrota d’un Racing Rocafort sota mínims a Santa Oliva

Jornada 29 del grup 25 de 3ª regional

Alineació Racing Rocafort: Moreno (min.60 Forel), Ninot, Sergi, Bori, Toni, Pere, Gabi, Arnauet, Roc, Alex i Iracli.

Gols: 1-0 min.20; 2-0 min.35; 2-1min.90 Roc.


El Racing Rocafort va perdre el segon partit consecutiu al camp del Santa Oliva. El partit es presentava molt interessant, ja que el Santa Oliva sumanva sis victòries consecutives i el Racing, tot i perdre al camp del Torredembarra, es presentava en una clara línia ascendent, tant de resultats com de joc. Però l’equip de la Conca va presentar-se en quadre, fruit de moltes baixes i amb només un suplent, cosa que va influïr molt en el desenllaç del partit; i més, si tenim en compte la lesió del porter Moreno que va obligar l’únic canvi i va fer que el capità Sergi hagués de fer de porter.

El partit va començar molt igualat, amb un Santa Oliva molt ben posicionat sobre el camp, i el Racing que també ho estava, però més replegat del normal, conscients de les limitacions que tenien. Els locals ens van avançar al minut 20 en una jugada embarullada dins de l’area. Poc després, el Racing va poder igualar el marcador en dos bones oportunitats, però en un error defensiu, el conjunt local aprofità el contracop i posà un 2 a 0 al marcador que no es mouria fins al descans , tot i una última bona oportunitat dels visitants que no van rebre el premi del gol.

A la represa, es preveia un Racing que abaixaria els braços, quan al minut 10 se li va lesionar el porter, i més encara quan l’àrbitre va expulsar a Iracli i Pere. No obstant, el Racing plantà cara fins al final, on, fins i tot, Roc va posar una mica d’emoció al partit en realitzar en gol una gran jugada individual. Tot i així, no restà temps per més i el conjunt racinguista tornà de buit cap a casa.
Cal destacar la gran actitud dels jugadors del Rocafort. Ara, després de la parada de Setmana Santa, el Racing visitarà el camp del Plà, on intentarà rascar algun puntet.

3 comentaris:

Jordi Ferré ha dit...

ei gent, em podeu dir que va fer el primer gol vostre aquest dissabte? el segon el va fer el Lluis. I si em passeu l'alineació també la publico al blog. Gràcies i sort!

Carrileé_j19 ha dit...

El primer gol nostre el va fer l'Alex. L'alineació era:

Viltró, Josep, Sergi, Arnau, Toni, Lluís, Roger, Valls, Alex (Rovira '75), Roc i Forel (Arnauet '45).

Jordi Ferré ha dit...

Gràcies, ja està publicat. Salut.