dimarts, 31 de gener del 2012

El Racing enceta la segona volta amb derrota

Jornada 16 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 1
St.Jaume dels Domenys: 2

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Sergi, Cata, Rovira (Carles '70), Pere (Arnau '60), Lluís, Augé, Valls (Arnauet '55), Roc i Alex.


Aquest passat diumenge, el Racing Rocafort va rebre la visita del tercer classificat, el St. Jaume dels Domenys. L'equip de l'àrea del Penedès era la primera vegada que visitava el Municipal de les Forques, i els locals recuperaven a Lluís i Arnau després de complir les respectives sancions.

El Racing va començar el partit amb la variant 4-2-3-1, una tàctica una mica diferent a la habitual. Però de seguida el partit va començar a agafar el color visitant. Aquests feien circular molt bé la pilota, sense rifar-la en cap moment i jugant amb molt de criteri, per acabar trobant primer el seu espigat davanter o sinó l'altra punta que tenia una clara llibertat de moviments. Tocaven i tocaven, però tampoc generaven gaire perill a la porteria rocafortina, també pel fet que en l'aspecte defensiu el Racing va estar molt bé. Ja en l'apartat ofensiu, els de casa van tenir la primera oportunitat, quan després que l'àrbritre no xiulés un clar penal comès sobre Augé, el rebot va caure a peus d'Alex, però el seu xut va sortir desviat. Pocs minuts després, el Racing va aconseguir un córner a favor que va ser mig rebutjat per la defensa, el rebot del qual i sense que la pilota toqués al terra va anar a parar als peus de Lluís que amb una magnífica engaltada, va colar la pilota per tot l'escaire de la porteria visitant. Va ser un autèntic golàs. El partit seguia amb la mateixa tònica: els visitants tenien el control del joc, però el Racing estava ben col·locat i va aguantar bé la pressió fins que es va arribar al descans.

Ja en la segona part, la filosofia del St. Jaume va canviar una mica. Es notava que ja no donaven tanta "importància" a jugar la pilota i que anaven per remontar el partit. A pocs minuts de la represa, van aconseguir una falta lateral que va ser centrada a l'àrea i que el defensor va rematar al fons de la xarxa entrant amb "tot". De moment ja havien empatat el partit, però el Racing seguia mostrant-se prou bé en l'aspecte defensiu però li faltava arribar amb més perill. Aquest perill no arribava, i el St. Jaume ho va aprofitar, aquest cop, en un córner a favor que el defensa va rematar sol de marca al segon pal. Havien acabat de capgirar el marcador, i el Racing estava força tocat. Van gaudir d'alguna oportunitat més per almenys poguer empatar el partit, però la sort no els va acompanyar, i s'arribava al final amb el marcador definitiu de 1 a 2.

Tres punts més que s'escapen a casa però aquest cop, davant d'un gran equip que no es va poder guanyar tot i fer un partit prou digne. Ara ja toca pensar en el proper rival, el Constantí, equip força irregular però que de ben segur que no posarà les coses gens fàcils, i menys en el seu propi camp.

3 comentaris:

Auger ha dit...

Bona crònica! Partit molt seriós el de diumenge, ens va faltar un pèl més d'encert de cara a porteria, però l'actitud i la predisposició va ser molt bona per part de tots durant els 90 minuts. De ben segur que amb partits com aquests, pocs partits es poden escapar a les Forques. Ara toca preparar el partit contra el Constantí i a seguir millorant.
Ànims!

Arnau ha dit...

Una primera part bonissima, amb l'actitud que sempre hauriem de tenir (es a dir, amb l'actitud que acostumem a tenir quan sabem que tenim bons equips davant), serios i concentrats. La segona part no va ser dolenta pero ells van aconseguir exactament el contrari que nosaltres; arrivar una vegada i mitja i fer dos gols.
Penso que conseguim mantenir aquesta concentració en els propers partits i amb una mica més de sort, no perdrem gaires punts.

Fins demà!

Lluísfer ha dit...

Felicitats per la crònica.

Es van perdre tres punts, però l'aptitud va ser molt bona, personalment, quan l'equip s'entrega no em sap tant de greu perdre.

Ànims i pels tres punts de dissabte.